Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.196.215.69 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
34 berichten.
Florine Florine uit Bronneger schreef op 29 januari 2018 om 17:03:
Ik heb bij Sander hele leuke rijlessen gehad. Sander is altijd in voor een praatje en heeft veel humor. Je gaat bij deze rijschool op examen wanneer je er klaar voor bent, dit geeft je veel vertrouwen omdat je dan weet dat je op het goede niveau zit. Ook Saskia is erg vriendelijk en kijkt altijd mee naar een goede oplossing bij het inplannen van je rijlessen. Een super rijschool die ik zeker zou aanbevelen!
Christian Christian uit Gasselte schreef op 28 december 2017 om 09:35:
De lessen van Sander waren super leuk en erg leerzaam, Sander heeft tijdens de lessen altijd een goed portie humor mee. En dat stelde mij altijd op me gemak, ook vlak voor het rijexamen neemt Sander alles nog effe met je door om je op je gemak te stellen. Ik zeg super rijschool en rijinstructeur
ricky ricky uit gasselternijveen schreef op 17 oktober 2017 om 19:30:
De lessen bij Sander vond ik altijd erg leuk en leerzaam. Hij heeft altijd een gezelig praatje om je op je gemak te stellen. Sander legde alles goed en duidelijk uit en wat ik eventueel moeilijk vond spandeerde hij extra tijd aan. Ook voor dat ik moest afrijden werd ik erg op mijn gemak gesteld door Sander en dat hielp zeker tegen de zenuwen. Erg bedankt voor alles.
Ruben Ruben schreef op 4 oktober 2017 om 09:07:
De lessen die ik bij Sander heb gehad waren leuk en gezellig. Buiten dat het leuk was, leer je hier ook auto rijden op een goede en veilige manier. Daarbij bevat Sander over een gezonde dosis humor en dat maakt het rijden toch prettiger. Sander & Saskia bedankt!
Pernilla Pernilla schreef op 13 september 2017 om 13:42:
Heel erg genoten van de lessen! Het was altijd gezellig en de slechte grappen af en toe zal ik missen 😉 Ik heb heel veel pech gehad met de examens, voornamelijk door erg veel zenuwen. Sander heeft me daarbij enorm geholpen en leefde heel erg mee. Ik ben blij dat ik deze rijschool heb gekozen en zou hem ook zeker aanraden!
Sanne Sanne uit Drouwen schreef op 10 juli 2017 om 20:36:
Na het behalen van mijn rijbewijs was de blijdschap niet alleen van mijn gezicht maar ook van die van Sander af te lezen, dat Sander zo met je meeleeft maakt dat je je tijdens de lessen op je gemak voelt, wat volgensmij het allerbelangrijkste is wanneer je iets wilt leren. Hartstikke bedankt voor de leuke en vooral leerzame lessen!
Esther Esther uit Borger schreef op 20 juni 2017 om 19:15:
Gister in 1 keer geslaagd voor mijn praktijk examen, dankzij de goede lessen van Sander, hij kan je goed begeleiden in situaties of als je iets niet durft, hij sleurt je door alle lessen heen en het is ook nog altijd super gezellig in de auto! Sander en Saskia zijn beide erg begripvol en aardig en staan altijd voor je klaar! Ik ga jullie missen en jullie zijn super ga zo door!
Anouk Anouk schreef op 19 april 2017 om 17:52:
Super rijschool! Afgelopen week in 1 keer geslaagd door de goede lessen. Sander en Saskia zijn beiden erg begripvol en de lessen waren ook nog eens altijd gezellig. Dank jullie!😊
Gert Kroezenga Gert Kroezenga schreef op 31 maart 2017 om 19:02:
Afgelopen week ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Super natuurlijk, dit resultaat is natuurlijk te danken aan de goede en leuke lessen van Sander. Sander stelt je altijd op je gemak en blijft in elke situatie rustig. Sander heeft een goed gevoel voor humor, het is daarom ook altijd gezellig in de auto. Ik ga de lessen zeker missen!! Voor alle anderen die hun rijbewijs nog moeten halen, autorijschool Sense is echt een aanrader!!
Maik Panneman Maik Panneman uit Gasselternijveen schreef op 20 december 2016 om 17:26:
Na eest bij een andere rijschool te hebben gereden waar het overigs niet zo goed ging. Overgestapt naar rijschool Sense tijdens de eerste proefles had ik er al een goed gevoel bij, Sander heeft mij veel geleerd en is een leuke instructeur. De rijlessen waren altijd leuk en leerzaam en ik had het zeker naar mijn zin. Uiteindelijk ook geslaagd waar ik natuurlijk super blij mee ben! Sander en Saskia heel erg bedankt!
Leanne Uil Leanne Uil uit Borger schreef op 9 december 2016 om 16:57:
Vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Super blij natuurlijk, maar toch jammer dat ik geen rijles meer heb! Het waren super leuke en leerzame lessen, echt top! Bij Sander voelde ik mij tijdens de proefles al op mijn gemak en dat is heel fijn. Heel erg bedankt voor de onwijs leuke en leerzame lessen, ik ga ze missen!
Lyan Lyan uit Assen schreef op 5 december 2016 om 10:18:
Dit is de beste maar dan ook echt de beste rijschool! Ik ben in 1x geslaagd voor mijn examen terwijl ik heel extreem last heb van zenuwen. Daarbij zijn de rijlessen erg gezellig en super leerzaam! Je wordt hier echt warm ontvangen door Sander en saskia! Dus als je twijfeld, twijfel niet meer en ga naar rijschool sense! Saskia, Sander heeeel erg bedankt!!
Willem te Velthuis Willem te Velthuis uit Gasselternijveen schreef op 29 oktober 2016 om 20:11:
Bedankt voor de mooie rijlessen bij jullie. Het was altijd gezellig en een geintje op zijn tijd. Sander en Saskia bedankt voor alles. Groet Willem te Velthuis
Louette Louette uit Buinen schreef op 17 oktober 2016 om 21:16:
Dankzij de leuke lessen die ik heb gehad van Sanders, heb ik ook mijn rijbewijs mogen halen. Het was altijd super gezellig en er was een leuke sfeer. Sander en Saskia, bedankt voor alles! 👍🏼 Liefs Louette
Youri Youri uit Buinen schreef op 17 oktober 2016 om 14:05:
Deze middag in assen afgereden. Rijbewijs gehaald. Bedankt voor de zeer goede begeleiding ! Het waren altijd leuke en leerzame lessen, ook waren ze nooit saai. Sander maakt altijd leuke en soms flauwe 😉 grapjes. Bedankt voor alles ! Zal deze rijschool zeker aanraden bij iedereen!
Charlotte Seldenthuis Charlotte Seldenthuis uit Emmen schreef op 13 oktober 2016 om 10:29:
Vanochtend mijn rijbewijs gehaald dankzij de fijne, leerzame lessen van Sander! Ondanks mijn faalangst heeft hij me erdoorheen kunnen slepen en heb ik na 30 lesuren mijn rijbewijs gehaald. Ook zorgt Sander voor een ontspannen sfeer in de auto en worden er regelmatig grapjes gemaakt. Deze rijschool is absoluut een aanrader!
Autorijschool Assen Autorijschool Assen uit Nick Eding schreef op 10 oktober 2016 om 15:13:
Op 30 december werd ik 18 jaar en wilde graag zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen. Ik heb op 1 november een proefles gehad met Sander. Hij heeft toen de inschatting gemaakt dat ik een pakket van 23 uur nodig had. Mijn eerste les heb ik gehad op 24 december en op 3 januari heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Een sterk punt van Sander is dat hij alles erg goed uit legt. Mvg, Nick Bedankt Sander & Sakia
Lisa de Jong Lisa de Jong schreef op 10 oktober 2016 om 15:05:
Voor het behalen van mijn rijbewijs had ik gekozen voor een spoedcrusus van een week. Uiteindelijk kwam ik uit bij rijschool ´Sense´. In november heb ik mijn eerste proefles gehad bij Sander. Toen kwam ik er gelijk achter het is erg leerzaam maar ook gezellig. Al ben jij opzoek naar een goede leerzamen rijopleiding maar wil je het tegelijkertijd ook naar je zin hebben, dan is rijschool 'Sense´zeker de juiste rijopleiding voor jou. Sander super bedankt voor de leuke week
Steffanie Steffanie schreef op 10 oktober 2016 om 15:04:
Ik heb eerst van een andere rij instructeur van millenium les gehad. Na 28 uur gereden te hebben, was ik nog niet overtuigd dat ik in een keer mijn rijwebijs zou halen, ik had gewoon het gevoel alsof ik nog zoveel moest leren!! En dat was dus ook zo, 1e keer gezakt. Toevallig moest sander met mij mee naar mijn 1e examen, en had ik 2 uurtjes les van hem van te voren. Ik merkte echt dat het zo'n verschil was met lesgeven. En heb gevraagt of ik bij sander verder kon lessen. Sander heeft mij toen in zo'n korte tijd (6 lesjes) nog zoveel geleerd!! Ik had gewoon veel meer vertrouwen in mezelf gekregen, door deze manier van lesgeven!! En ben dus ook de 2e keer geslaagd!! Sander ik ben je nog steeds heel erg dankbaar voor de leuke en leerzame lessen!! En ik wens jullie heel veel succes met jullie rijschool!! Groetjes steffanie
Anke Anke schreef op 10 oktober 2016 om 15:03:
Nooit gedacht dat ik nog mijn rijbewijs ging halen. want na 5 verschillende rijscholen te hebben gehad,door pech en niet de klik te hebben,heb ik hem gehaald door de juiste coaching van sander.wat erg belangrijk is. ik had heel veel lessen gehad,maar weinig meegekregen en aangeleerd,ik heb in 3 dagen achter elkaar zoveel geleerd,dat het mogelijk is gemaakt dat ik het heb gehaald.dat verdiend een dikke duim 🙂 ik wens dan ook sander en saskia veel succes,met hun rijschool :grin