Dit hoort ook thuis op een examen.
1 april 2017
Leren voor je theorie examen
8 mei 2017
Laat alles zien

Autorijschool Sense

Autorijschool Sense in Gasselte:  Gevoel voor de beginnende bestuurder
Door: Gijs Klompmaker

Leren autorijden, voor de één is dat gemakkelijker dan voor de ander. De auto is soms gelijk een vriend en soms ook lang een vervelend monster. Autorijschool Sense heeft voor jou een passende manier en een goede weg naar het rijbewijs. Of je nu trilt van spanning of enthousiasme. Rijschoolhouder Sander Remmers geeft aan dat gevoel belangrijk is in het aanleren van het besturen van een auto in het verkeer. Natuurlijk is theorie van belang en een goede basiskennis van de besturing, maar het gaat ook om zelfvertrouwen en gevoel bij het rijden. Sander geeft zijn rijlessen met geduld en humor, tevens is hij gecertificeerd faalangst-instructeur.

Het is bijzonder om te zien hoezeer jongeren met faalangst gedijen onder zijn begeleiding. “Soms vinden mensen het best jammer dat de rijlessen gestopt zijn, omdat ze zo’n positief effect hebben. Wanneer je dat hoort, dan maakt dat je dankbaar, daar doe je het voor”, aldus de rijschoolhouder. Sense krijgt complimenten van het CBR en het gastenboek op de website puilt uit van positieve ervaringen. Sander reageert enthousiast: “Ik ga altijd voor de volle honderd procent. Nooit zou ik iemand ook maar vijf minuten langer laten lessen dan nodig. Wanneer ik dan deze ervaringen lees, doet me dat goed.” De lessen van Sander zijn afwisselend, ontspannen en gericht op een complete rijstijl.

Tip voor iedereen :

Hoewel Sense mensen leert rijden, heeft Sander ook nog een tip voor iedere weggebruiker. “Neem een defensievere rijstijl aan, pas je aan bij het verkeer en houd rekening met elkaar. Dat zou het verkeer voor iedereen een stuk veilig maken.”

Kijk voor meer informatie op onze website www.autorijschoolsense.nl of bel 0599-564806.

Dit is een kranten artikel van de week krant die gelezen wordt in Borger en omstreken. Erg leuk om te lezen, veel onderwerpen zijn uit de regio.

Comments are closed.